Grup per 

adolescents

On puc explicar allò que em passa?

​Aquest és un espai creat per la lliure expressió dels adolescents.

Un espai segur per obrir-te i compartir com estàs, què et passa, compartir inquietuds, pors i les necessitats que tingueu.
Des d'una mirada transparent i sense judici.
Sentir que formes part d'un grup, on us enriquiu els uns dels altres i creixeu i avançeu junts gràcies a la força que us dona el grup.

 


 

A tu, que ets jove!


La força d´un grup enriqueix molt i és una font de saviesa innata. Aquí trobeu un espai per ser vosaltres mateixos, per expressar lliurement què us passa, com us sentiu i com esteu respecte al vostre entorn.
Coneixeràs a més joves que, de la mateixa manera que tu, estan passant per experiències similars o contràries a les teves. Tot plegat no és important. Totes les experiències sumen i és una bona manera de créixer com a persona, d'obrir-se envers un mateix i als altres, de relacionar-te de diferent manera i de mirar-te amb uns altres ulls.

I tot allò que et proposis!


A tu, que ets pare/mare!


Aquí no pretenem ensenyar als vostres fills què és correcte i què és incorrecte, ja que la nostra filosofia no admet aquest concepte. No us passarem un informe de què es treballa per no envair l'"espai segur" del jove.
El que si us proposem, és que si us voleu implicar, tindreu el vostre espai en diferents moments del procés.

Sessions individuals: 

Si el grup no és ho teu!

O simplement vols treballar algun tema específic...

També hi ha la possibilitat de fer sessions privades i totalment personalitzades a les teves necessitats.

L'important ets tu, escolleix la millor opció!

Mònica Segura 622681077