El primer que em ve al parlar sobre mi és aprenent de la vida i en constant evolució.

 

Sé que és estrany començar així, però és el que sento. Em fascina la vida i tots els entramats que té, la seva complexitat i a la vegada la seva meravellositat.

 

Crec que som éssers molt evolucionats i a la vegada molt fràgils.Aquesta és la meva visió, però no sempre ha estat així.

 

Recordo la meva infància com una nena molt tímida i introvertida, creixent amb la sensació de no pertànyer a cap lloc, en l'adolescència igual, perduda i sense saber què fer a la vida. Vaig deixar d'estudiar als 16 anys. Utilitzava tòxics com a forma d'inhibir-me. Fins que vaig tenir la primera crisi d'ansietat.

Aquí vaig fer el meu primer canvi, vaig deixar la "mala vida" per seguir la inèrcia, tenia una bona feina treballant amb la família, tenia parella i també vaig ser mare. Semblava que ho tenia tot, però tenia un rum-rum... em faltava algo. No sabia què, però algo em faltava. Llavors em vaig separar amb tot el que comporta. I aquí va començar a venir el meu gran canvi.

Volia fer alguna cosa diferent i vaig apuntar-me a formació de reiki. Aquesta va ser la primera llavor plantada en el meu "creixement personal". A partir d'aquí les ganes de seguir en aquest camí van augmentar i vaig començar a fer tallers, com tècnica metamòrfica, registres akashics, cartes OH, alliberació genètica, metagenealogia, tantra, formació en constel·lacions familiars, coaching co-actiu i sistèmic.

Amb tot això vaig sentir que aquest era el meu lloc, i el que és més important, m'havia trobat a mi mateixa.

Això és el que m'agrada, aquí em sento realitzada i gaudeixo amb el que faig.


És estrany, perquè qui llegeixi això pot pensar que sóc feliç i que tinc la "fórmula màgica", i no us enganyaré, sóc humana, tinc dies tristos i dies alegres, dies indecisos i dies de molta energia. La polaritat hi és, i no em fa por mostrar-me, és una de les coses que he après, a mostrar la meva vulnerabilitat com també sentir una gran força interna. Ara em sento lliure per viure totes les emocions i traspassar-les. 

És el que em meravella de tot plegat, l'entramat que som, com vivim les situacions, com gestionem les emocions.
És el que fa que em vulgui dedicar a això.

Mònica Segura 622681077